Moderne tuin ontwerp

Wilt u een ontwerp voor een moderne, strakke tuin? Tuinontwerp De Hofhouding ontwerpt moderne, strakke tuinen, van klein tot groot, voortuin, achtertuin, stadstuinen, etc.

Bent u op zoek naar een nieuw idee voor uw tuin? De tuin is een rustpunt dat onderdeel van uw huis is. Als u kiest voor een tuinontwerp met strakke lijnen, dan geeft dat harmonie en rust. Een tuinontwerp voor een moderne tuin heeft een goed beplantingsplan: wilt u onderhoudsvriendelijk, of juist verschillende bloemen en veel verschillende groene planten, bomen en struiken? De Hofhouding ontwerpt moderne tuinen volgens de wensen van de bewoners!

Moderne strakke tuinontwerpen door De Hofhouding

 

Rechte lijnen

Kenmerkend voor moderne tuinontwerpen zijn de rechte lijnen in het ontwerp. Herkenbaar zijn rechte plantvakken, het gebruik van (hoekige) plantenbakken, en een terras van grote terrastegels of natuursteen.

Beplanting moderne strakke tuin

In moderne, strakke tuinen vind je geen bonte mix van bloemen en planten, maar een samenhangend geheel, grotere vlakken van dezelfde soort, waardoor de samenhang in het tuinontwerp versterkt wordt. De beplanting geeft een moderne tuin nét de gewenste sfeer, dus de keuze van de juiste planten, en de goede kleuren, is heel belangrijk.

Kleine strakke tuin

Heeft u niet zo’n grote tuin, maar wilt u toch de herkenbare stijl van een moderne strakke tuin? Ook dan is de keuze van beplanting cruciaal, juist omdat de eenvoud van plantenkeuze kenmerkend is voor een strak moderne tuin.

Tuinontwerp strakke moderne stijl

Tuinontwerpbureau De Hofhouding heeft al vele tuinen in strakke stijl ontworpen. Hieronder vindt u voorbeelden van de strakke tuinen die zijn ontworpen door De Hofhouding Tuinontwerp.
Zoekt u een tuinarchitect voor uw tuin? Neem dan contact op met De Hofhouding Tuinontwerp voor een vrijblijvende (gratis) afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

De Hofhouding Tuinontwerp, Zaltbommel-Rossum

De Hofhouding Tuinontwerp is gevestigd in Rossum, en werkt in de regio Zaltbommel – Den Bosch – Tiel.
Woont u in de Bommelerwaard, Tielerwaard, of omgeving Den Bosch/Rosmalen/Vught? Maak dan snel een afspraak met De Hofhouding!