3D Animatiefilm

Loop door je eigen tuinontwerp en beleef je nieuwe tuin alsof het plan al gerealiseerd is! 

De Hofhouding presenteert de ontwerpschetsen in 2D en in 3D formaat. De schetsen zijn altijd op schaal in 2D getekend. Op de schetsen is te zien hoe de tuin van bovenaf ingericht is. Waar zijn bijvoorbeeld de paden en terrassen en waar komt de beplanting. 

Ook wordt er een 3D animatie gemaakt van het ontwerp wat gepresenteerd wordt. Na de uitleg in het platte vlak, is direct daarna zichtbaar hoe dat er in 3D uit komt te zien. De 3D animatiefilm leidt je door de tuin en belicht het plan vanuit verschillende invalshoeken. 

Met het programma kunnen wijzigingen direct doorgevoerd en zichtbaar gemaakt worden. Een zwarte pergola kan in een handomdraai een andere kleur krijgen. Bestrating kan aangepast worden omdat er diverse fabrikanten van bestratingsmaterialen in het programma opgenomen zijn. Je hebt meteen een realistisch beeld van het tuinplan! 

De beplantingsbibliotheek is enorm groot en kan de planten in verschillende groeistadia laten zien. Je kunt bomen in volwassen grootte opnemen. De beplanting verandert in de verschillende seizoenen en kan ook zichtbaar gemaakt worden. 

Een absolute must voor het realiseren van je droomtuin.